Babyfoon met 2 camera’s

Heb je meer dan één kind om in de gaten te houden?

Zo ja, dan kan het moeilijk zijn om ze in de gaten te houden als ze slapen. Daarom behandelen we in deze blogpost de 3 beste babyfoons met 2 camera’s.

Als je er zeker van wilt zijn dat je baby’s altijd veilig zijn, is een Babyfoon met 2 camera’s de perfecte oplossing voor ouders die meerdere baby’s in de gaten willen houden.

Deze babyfoons hebben alle functies die moderne ouders in een babyfoon nodig hebben.

Zoals sensoren die beweging en geluid detecteren, om ervoor te zorgen dat je altijd op de hoogte bent als er wat gebeurd.

Ben je op zoek naar de beste babyfoon met 2 camera’s? Lees dan snel verder

babyfoon met 2 camera

Alecto Baby DVM-140 Babyfoon met 2 camera’s

Alecto Baby DVM-140 is een veelzijdige babyfoon met twee camera’s, een gemakkelijke aansluiting en duidelijk beeld in het donker. Hij heeft ook een terugspreekfunctie voor ouders die hun kinderen altijd in de gaten willen houden!

Babyfoon met 2 camera’s en app

Een babyfoon met 2 camera’s wordt bediend middels een app die op een smartphone, tablet of PC geïnstalleerd wordt.

Je hebt dan bijvoorbeeld een camera bij het bed van je kind en een in de slaapkamer, zodat je altijd kunt zien hoe het met je kind gaat.

Het heeft nachtzicht zodat je ook bij weinig licht goed kunt zien en tweeweg communicatie, zodat je tegen je kinderen kunt praten terwijl ze huilen.

Bovendien kunnen ze ook gebruikt worden als gewone webcams om het huis van veraf in de gaten te houden.

De 3 beste babyfoons met 2 camera’s

  1. Alecto Baby DVM-140 Babyfoon met 2 camera’s
  2. Overmax Babyline 8.1 babyfoon met 2 camera’s
  3. ERI® Babyfoon met 2 Camera’s

Alecto Baby DVM-140 Babyfoon met 2 camera’s

Alecto Baby DVM-140 Babyfoon met 2 camera’s is een babyfoon met 4.3″ kleurenscherm en twee camera’s voor meerdere kamers.

De afstand van de camera kan tot 50 m binnenshuis en 300 m buitenshuis gaan, zodat je de activiteiten van je kinderen gemakkelijk kunt volgen.

Hij beschikt ook over een beveiligde verbinding, helder beeld in het donker en terugspreekfunctie, allemaal geweldig voor ouders die hun kinderen steeds in het oog willen houden!

Alecto Baby DVM 140 Babyfoon met 2 cameras

Overmax Babyline 8.1 babyfoon met 2 camera’s

De Overmax Babyline 8.1 babyfoon met 2 camera’s is een product van hoge kwaliteit ontworpen om aan de wensen van moderne ouders te voldoen.

Het bereik van deze babyfoon reikt tot 300 meter, wat betekent dat je het vanuit elke kamer in je huis kunt gebruiken, of indien nodig ook buiten.

Dit systeem heeft 2 camera’s – hiermee kun je meerdere kamers tegelijk in de gaten houden, zodat je steeds volledige controle hebt over wat er gebeurt, ook als je er zelf even niet bent.

De lange accuduur op 1 volledige lading van de batterij maakt het mogelijk dat je deze babyfoon 9 uur achter elkaar kunt gebruiken zonder op te laden.

Je kunt je kind zien op een groot kleuren LCD scherm met instelbare helderheid. De automatische nachtstand zorgt voor helder beeld, zelfs bij weinig licht.

Overmax Babyline 8.1 babyfoon met 2 cameras

ERI® Babyfoon met 2 Camera’s

De ERI® babyfoons met 2 camera’s is de perfecte manier om de activiteiten van je kinderen in de gaten te houden.

Hij kan zowel gebruikt worden als zelfstandige babyfoon en maar met de tweede camera is hij uitermate geschikt om meerdere kinderen tegelijk in de gaten te houden. Zodat je meer dan één kamer tegelijk kunt zien.

De camera is volledig waterdicht, dus je hoeft niet bang te zijn dat hij nat of beschadigd wordt als hij in de buurt van water komt.

Met de afstandsbedieningsfunctie hoef je niet op te staan als je kleintje in een andere kamer wakker wordt. Je gebruikt deze functie om het zicht te verplaatsen zonder je stoel te verlaten.

De bewegingssensortechnologie geeft zelfs een waarschuwing als er één van je kinderen beweegt!

Je zult nooit meer een beweging of geluid missen dankzij de tweewegs luidsprekerfunctie waarmee je elk geluid dat je baby maakt kunt horen, en ook terug kunt praten.

ERI® Babyfoon met Camera

Veelgestelde vragen

Tot welke leeftijd gebruik je een babyfoon?

Het hangt echt af van de ouder en het kind. Sommige ouders vinden het prettig om een babyfoon te gebruiken totdat hun kind de hele nacht door slaapt, terwijl anderen hem alleen gebruiken tijdens dutjes of wanneer ze voor het eerst in hun eigen bed gaan slapen.

Er zijn ook ouders die ervoor kiezen om nooit een babyfoon te gebruiken. Er is geen goed antwoord, het is gewoon wat het beste voelt voor jou en je gezin!

Waar let je op bij het kopen van een babyfoon?

Er zijn een paar dingen waar u op moet letten bij de aanschaf van een babyfoon.

Ten eerste moet u rekening houden met het bereik van het apparaat. Zorg ervoor dat de monitor een goed bereik heeft en duidelijke signalen kan uitzenden, zelfs als u ver weg bent van de kamer van uw kind.

Ten tweede, denk na over de functies die voor u belangrijk zijn. Sommige monitoren zijn onder andere uitgerust met nachtzicht, tweewegsaudio en temperatuursensoren. Kies de functies die voor u het belangrijkst zijn en zoek een apparaat dat ze allemaal aankruist.

Ten slotte, vergelijk de prijzen tussen verschillende merken en modellen voordat u een keuze maakt: monitoren met vergelijkbare functies kunnen sterk in prijs verschillen.

Conclusie

Eén van de belangrijkste dingen voor ouders is ervoor te zorgen dat hun kinderen veilig en gezond zijn, wat moeilijk kan zijn als je er meer dan één kind hebt.

Een babyfoon met 2 camera’s is daarom ideaal voor ouders die op de hoogte willen zijn van wat er gebeurt in je huis, ook als je er even niet bent.

Sommigen vinden een babyfoon met camera overdreven, maar feit is dat deze oplossing ouders in staat stellen meer aandacht aan hun kinderen te geven zonder voortdurend naast hun bed te staan.

De belangrijkste voordelen van een babyfoon met 1 of 2 camera’s zijn: 

  • Tweeweg communicatie
  • Camera met nachtzichtfunctie
  • Bewegingssensor technologie om je te waarschuwen als er beweging in de kamer is
  • Groot kleuren LCD scherm voor een duidelijk beeld

Zoals je hebt gezien zijn deze top 3 babyfoons stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Ik hoop dat ik je met dit artikel op weg hebt geholpen om de juiste babyfoon met meerdere camera’s aan te schaffen.

Heb je zelf nog een ander model type babyfoon in gedachten ? Of heb je nog een alternatief? Ook dat hoor ik natuurlijk graag van je!

Deel dit bericht:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.