Nachtlampje in de babykamer: help uw baby beter slapen!

Baby slaapt

De meeste ouders zullen er alles aan doen om hun baby ’s nachts te laten doorslapen. En hoewel er veel producten op de markt zijn die beloven te helpen, werkt geen enkel daarvan zo goed als een nachtlampje in de babykamer.

In dit artikel...

Een nachtlampje geeft net genoeg licht om je baby te laten zien, zonder zo fel te zijn dat het zijn slaap verstoort.

Er zijn veel verschillende soorten nachtlampjes verkrijgbaar, zodat je er een kunt vinden die bij je stijl en je budget past.

Sommige nachtlampjes werken op batterijen, terwijl andere op een stopcontact werken.

Je kunt ook nachtlampjes vinden die met een timer geleverd worden, zodat ze na een bepaalde tijd uitgaan.

Ik heb een nachtlamp gevonden die voor iedere ouder geschikt is. Je kunt hem voor jezelf kopen, maar deze lampjes zijn ook leuk om te geven als kraamcadeau.

Kinderlamp van verschillende dieren

Kinderen die bang zijn in het donker hebben vaak een vorm van geruststelling nodig bij het slapengaan, en daarom slapen ze graag met een nachtlampje in de babykamer.

Om kinderen te helpen zich meer op hun gemak te voelen in hun slaapkamer brengen we dit lampje met dierenthema van Kadoing® dat niet alleen een zachte gloed geeft, maar ook verandert van kleur!

De LED lamp geeft geen warmte af, dus is het veilig om te gebruiken met kinderen in de buurt

Kies uit 8 verschillende lichtkleuren, die allemaal in helderheid regelbaar zijn. Dit bedlampje is verkrijgbaar in verschillende dieren.

Je kunt kiezen uit: Konijn, Eenhoorn, Beer, Vos en Uil. Geef je kind de geruststelling die het nodig heeft bij het slapengaan met dit schattige en troostende nachtlampje in de babykamer.

Ledlamp konijn

De LED lamp in de vorm van een konijn. Dit nachtlampje beschermt je tegen donkere kamers met enge schaduwen en het kan van kleur veranderen. Je hoeft niet meer bang te zijn, dit schattige konijntje zal voor je zorgen.

Het is ook perfect voor kinderen, want die zijn altijd dol op dieren en als hun kamer deze ledlamp heeft, zullen ze zich veilig voelen.

Nachtlamp konijn

Ledlamp konijn kopen

Kies deze lamp om uw baby een veilig en comfortabel gevoel te geven. Door de verschillende kleuren is er altijd een stand te vinden die voor uw baby geschikt is.

Ledlamp beer

De LED lamp in de vorm van een beer van Kadoing®, is een lampje dat van kleur verandert en baby’s tegen het donker beschermt. De lamp heeft de vorm van een schattig beertje, waardoor ze perfect is voor elke babykamer.

Het LED licht is zacht en kalmerend, waardoor het perfect is voor het slapengaan. De lamp kan op een tafel of plank gezet worden. Het licht verandert van kleur als het aan gaat, en schept zo een rustgevende en ontspannende omgeving voor je baby.

Nachtlamp beer

Ledlamp beer kopen

Kies deze lamp om uw baby een veilig en comfortabel gevoel te geven. Door de verschillende kleuren is er altijd een stand te vinden die voor uw baby geschikt is.

Ledlamp eenhoorn

De LED lamp in de vorm van een eenhoorn van Kadoing® die van kleur kan veranderen! Laat de eenhoorn je beschermen tegen donkere kamers met enge schaduwen.

De beste nachtlampjes voor kinderen zijn die met een beetje persoonlijkheid, en dat is wat je krijgt met dit schattige lampje in de vorm van een baby eenhoorn. Het lampje heeft acht verschillende kleuren licht, zodat je hem kunt afstemmen op de inrichting of stemming van de kamer van je kind.

De lamp heeft ook een ingebouwde timer zodat hij na een zelf in te stellen minuten automatisch uitgaat, zodat je kleintje genoeg tijd heeft om in slaap te vallen.

Je kind zal dol zijn op deze Eenhoorn LED Lamp!

Nachtlamp Unicorn

Ledlamp eenhoorn kopen

Kies deze lamp om uw baby een veilig en comfortabel gevoel te geven. Door de verschillende kleuren is er altijd een stand te vinden die voor uw baby geschikt is.

Ledlamp vos

De Kadoing® ledlamp in de vorm van een vos is perfect voor kleintjes die bang zijn voor donkere kamers met enge schaduwen. Dit nachtlampje kan van kleur veranderen, past in elke kamer en heeft een instelbare timer zodat het automatisch uitgaat na 15, 30 of 60 minuten.

Met zijn schattige ontwerp en instelbare helderheid is het Kadoing® vossen nachtlampje perfect voor elke kinderkamer.

Laat de vos je kleintje beschermen tegen het donker!

Nachtlamp vos

Ledlamp vos kopen

Kies deze lamp om uw baby een veilig en comfortabel gevoel te geven. Door de verschillende kleuren is er altijd een stand te vinden die voor uw baby geschikt is.

Ledlamp uil

Een led lamp in de vorm van een uil is een perfecte manier om je kind zich ’s nachts veilig te laten voelen.

Het zachte licht van de lamp kan aan elke kamer aangepast worden, en met de verschillende kleuren past hij perfect bij de inrichting van elke kinderkamer.

Als je niet wilt dat het licht de hele nacht brandt, gebruik je de instelbare timer om het automatisch te laten uitschakelen na 15, 30, of 60 minuten.

Zo kan je kleintje in slaap vallen zonder bang te zijn voor het donker.

Nachtlamp uil

Ledlamp uil kopen

Kies deze lamp om uw baby een veilig en comfortabel gevoel te geven. Door de verschillende kleuren is er altijd een stand te vinden die voor uw baby geschikt is.

Nachtlampje voor de baby

Een nachtlampje in de babykamer is een geweldige manier om hem te kalmeren en hem te helpen in slaap te vallen. Maar, zoals eerder al beschreven, niet alle kinderlampjes zijn gelijk.

Deze kinderlamp heeft 8 verschillende kleuren licht, plus een wit basislicht, en het heeft ook een standby functie met timer zodat het na 15, 30, of 60 minuten automatisch uitgaat. Bovendien heeft het een lange accuduur tot wel 40 uur, zodat ie lekker lang meegaat.

Of je nu een manier zoekt om je baby te kalmeren of gewoon een nachtlampje in de babykamer wilt dat lang meegaat, dit is de perfecte optie.

  • De instelbare helderheid is perfect voor elk moment van de dag.
  • Je kleintje kan heerlijk slapen met de zachte gloed van deze lamp
  • Dankzij de TAP functie en afstandsbediening hoef je niet op te staan om het licht aan/uit te doen.
  • Het zachte, kalmerende licht zal je kind een veilig en geborgen gevoel geven.

Bedlampje kinderkamer in verschillende kleuren

Een hartverwarmende en magische sfeer wordt bereikt met bedlampje voor in je kinderkamer, die een zacht licht geeft aan de kamer.

Met de afstandsbediening kun je de 8 verschillende kleuren van de lamp instellen, zodat je je kinderkamer tijdens elke verhaaltijdsessie kunt omtoveren.

Met de 3 functies – constant licht, knipperend licht en ademend licht – kun je ook precies de juiste lichtintensiteit instellen voor elk moment

De lamp is gemaakt van zacht silicone, BPA-vrij en aanraakbaar, zodat hij ideaal is als bedlampje voor een kinderkamer.

Nachtlampje in de babykamer

Zo werkt deze kinderlamp

Je kunt de lamp met een afstandsbediening bedienen. Met de afstandsbediening kun je kiezen tussen verschillende kleuren, de helderheid instellen en een timer instellen.

Deze kinderlamp is ook heel gemakkelijk te gebruiken. Als je de kleur van het licht wilt veranderen, kun je gewoon op de kop tikken

Eén keer tikken – zet het licht aan.
Twee keer tikken – maak het licht feller.
Drie keer tikken – laat de kleuren geleidelijk vloeien.
Vier keer tikken – de kleuren knipperen afwisselend.
Vijf keer tikken – zet een kleur vast.
Zes keer tikken – zet het licht uit.

Nachtlampje in de babykamer

Als je een manier zoekt om je baby beter te laten slapen, kan een nachtlampje in de babykamer het antwoord zijn. Niet alle nachtlampjes zijn echter hetzelfde, dus het is belangrijk er een te kiezen die aan je behoeften voldoet.

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik fan van de Kadoing nachtlampen die in verschillende dieren te verkrijgen zijn. Ze zijn niet duur, en hebt er wel heel veel plezier van.

Maar nog belangrijker, je kindje die voelt zich veiliger en kan daardoor beter slapen.

Veelgestelde vragen

Heeft een baby een nachtlampje nodig?

Er is geen goed of fout antwoord op deze vraag, want elk kind is anders. Sommige baby’s kunnen een nachtlampje nodig hebben om zich veilig te voelen en in slaap te vallen, terwijl andere er helemaal geen nodig hebben. Uiteindelijk bepaald het kind zelf of het een nachtlampje nodig heeft.

Wat voor nachtlampje babykamer?

Er zijn verschillende soorten nachtlampjes voor babykamers verkrijgbaar. Enkele populaire opties zijn traditionele lampen met zachte kleuren, diervormige lampen met LED lichtjes, en klokken met nachtlampjes. Het is belangrijk dat je een nachtlampje kiest dat veilig is en aan je behoeften voldoet.

Welke kleur nachtlampje baby?

Zoek je een kleurrijk nachtlampje voor de kamer van je kind, dan is het Kadoing LED Nachtlampje in Vos-ontwerp een mooie optie. Met 8 verschillende kleuren en een stand-by functie met timer is het perfect voor elke kinderkamer.

Waar koop je een nachtlampje?

Je kunt een nachtlampje kopen bij de meeste winkels die kinderspeelgoed verkopen. Ik zou echter bol.com aanraden, want ze hebben een ruime keuze, niet al te duur en een snelle levertijd.

Deel dit bericht:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.