55 originele kraamcadeau ideeën

Familie op een bed

Met 55 originele kraamcadeau ideeën kan je inspiratie op doen voor het vinden van een cadeau voor een pasgeboren kindje. Het is een natuurlijk klein wonder als je vrienden of familieleden hebt met een pasgeboren baby. Je bent daarom op zoek naar een origineel cadeau voor een pasgeboren kindje.

Wij hebben een selectie gemaakt met kraamcadeaus om de ouders van het kindje echt mee te verrassen. Binnen onze selectie kom je vooral originele geschenken tegen. De kans is groot dat anderen aan je vragen waar je dit leuke kraamcadeau gevonden hebt.

Bekijk hieronder alle kraamcadeau tips die we voor je verzameld hebben. De kans is groot dat er iets voor je tussen zit. Binnen elk budget hebben een selectie voor je samengesteld.

In dit artikel...

Persoonlijk kraamcadeau met naam

Een persoonlijk kraamcadeau met naam is altijd leuk om te krijgen. Je vriend(in) of familielid heeft met veel zorg een naam voor de baby uitgezocht. Deze naam is voor de ouders super speciaal. Het is daardoor extra leuk om een persoonlijk kraamcadeau te geven waar de naam in verwerkt is.

Een kraamcadeau met naam is ook nog eens een bijzondere herinnering voor de nieuwe ouders. Het is vaak een geschenk die ook als de baby ouder wordt nog bewaard wordt. Het is een aandenken aan de geboorte van hun kindje.

Hieronder hebben we een paar kraamcadeau tips staan die ook nog eens nuttig zijn om te krijgen. Perfect als je nog op zoek bent naar een origineel geschenk om te geven.

Armbandje met de naam van de baby

Een armbandje met de naam van de baby erop is een prachtig persoonlijk kraam cadeau om te geven. Er zijn maar weinig kraamcadeaus die echt bewaard worden door de ouders. Sommige cadeaus belanden zelfs op Marktplaats als de baby te groot wordt.

Een armbandje met de naam van de baby erop is een sieraad met een bijzondere waarde voor de ouders. Het is een waardevolle herinnering aan de geboorte van hun kindje. Vaak wordt het sieraad bewaard en gekoesterd als de baby groter wordt.

Persoonlijk kraam cadeau met naam

Een persoonlijk kraamcadeau met naam doet het natuurlijk altijd goed, maar een armbandje is extra speciaal. Het is een kraamcadeau tip waar de nieuwe ouders zeker weten gelukkig mee gaan zijn.

Spaarpot met naam

Een spaarpot met naam is vooral een nuttig kraamcadeau om te geven. In het begin zal je baby natuurlijk nog geen zakgeld krijgen. Maar als de baby ouder wordt is het belangrijk om met geld om te leren gaan.

Een kraamcadeau tip is om geld aan de ouders te geven. Bijvoorbeeld als je de ouders op weg wilt helpen door het eerste jaar de luiers te betalen. Het is natuurlijk extra leuk om dit symbolisch te geven in een spaarpot met naam.

Persoonlijk kraamcadeau

Een spaarpot is een persoonlijk kraamcadeau met naam en heeft daardoor extra veel waarde voor de kersverse ouders. Het is voor veel ouders een leuk cadeau om te krijgen. Vooral als je er voor nu wat geld voor de kleine in doet en het kindje er straks zelf mee kan gaan sparen.

Herinneringsdoos

Het eerste jaar zit vol met nieuwe herinneringen die je samen met je kleintje maakt. Een persoonlijk kraamcadeau met naam om te geven is een herinneringsdoos. Je kan deze laten personaliseren met de naam van je kleintje erop.

In de herinneringsdoos kan je speciale spullen van je kleintje bewaren. Bijvoorbeeld de eerste zwangerschapstest, echofoto, navelstreng, haartjes etc. De spullen van je kleintje kan je in een mooi gegraveerd doosje opbergen.

Een herinneringsdoos is zeker weten een leuke kraamcadeau tip om te geven of te ontvangen. In het bewaarkistje kan je eventueel nog een klein cadeautje doen om het geschenk compleet te maken.

Naamslinger

Een naamslinger is een origineel geschenk om te geven voor de geboorte van een kleintje. De naam is voor de kersverse ouders ongelofelijk belangrijk. Ze hebben hier lang over nagedacht en gediscussieerd. Uiteindelijk zijn ze samen tot dit besluit gekomen en dit maakt het extra speciaal.

Een leuke kraamcadeau tip om te geven is een naamslinger. De naamslinger met de naam van het kleintje erop kan in huis opgehangen worden of in de kinderkamer. Het is een leuke decoratie om de kamer mee af te maken.

Een kraamcadeau met naam zoals de naamslinger is altijd een geslaagd geschenk. De kans is klein dat ze al van iemand anders een naamslinger gehad hebben. Zo kom je ook nog eens met een origineel cadeau aanzetten.

Trein met naam

Een naamtreintje is natuurlijk een hartstikke leuke kraamcadeau tip om te geven aan de kersverse ouders. De kinderkamer is natuurlijk met veel zorg ingericht. Een treintje mag daar niet in ontbreken. Op het treintje kan je de naam van de kleine laten zetten.

Een kraamcadeau met naam doet het altijd goed en met een naamtreintje heeft de kleine straks ook nog eens een origineel geschenk om mee te spelen. Het is super leuk om dit treintje een mooi plekje in het kamertje te geven.

Naast de naam kan je meestal ook nog de geboortedatum van het kindje erop laten zetten. Zo heeft je kleintje niet alleen een treintje met een naam erop, maar ook met de geboortedatum.

Puzzel met naam

Een puzzel met naam is een kraamcadeau tip die ook nog eens extra leerzaam is om te geven. De puzzelstukjes bevatten de letters van de naam van de baby. Het is een origineel kraamcadeau om te geven waar de baby straks ook nog eens iets aan heeft.

Een kraamcadeau met naam zoals een puzzel kan leerzaam zijn als je kleintje ouder wordt. De kleine kan de puzzel gebruiken om z’n eigen naam te herkennen. Maar ook om letters te leren en z’n motoriek te verbeteren.

Een puzzel met naam is natuurlijk een super leuke kraamcadeau tip om te geven aan de kleine. Tot de baby ermee kan spelen kan de puzzel als decoratie op het kamertje gezet worden.

Kledinghangers met babynaam

Bij de geboorte van een kleintje krijgen de ouders natuurlijk regelmatig kleding cadeau. Natuurlijk moeten de kersverse ouders de kleding ook nog ergens ophangen. Kledinghangers met babynaam zijn perfect om in de kast te hangen.

Een persoonlijk kraamcadeau met naam zijn kledinghangers. Je kan hier vaak de naam op laten zetten, maar ook de geboortedatum van de kleine. Zo heb je een uniek geschenk om te geven voor je baby.

Ben je op zoek naar een leuke kraamcadeau tip? Dan zijn de kledinghangers met babynaam zeker weten een idee om mee rekening te houden. We weten zeker dat de ouders het leuk vinden om de hangers cadeau te krijgen.

Geboortestoeltje met het geboortekaartje erop

Een geboortestoeltje met het geboortekaartje erop is een leuk kraamcadeau tip om te geven. Op het zitje kan het design van het geboortekaartje verwerkt worden. Het is eigenlijk een luxe cadeau om te geven aan de kersverse ouders.

Een geboortestoeltje met geboortekaartje erop kan leuk in het kamertje neergezet worden. Het stoeltje is natuurlijk een persoonlijk kraamcadeau met naam om te geven. De kans is klein dat de ouders nog zo’n origineel geschenk gaan krijgen.

Het geboortestoeltje is in ieder geval een leuke tip om te geven. De kans is klein dat dit een geschenk is waar andere gevers mee aan komen zetten. Zo heb je echt een origineel cadeau om te geven.

Gipsafdruk van de handjes of voetjes

Een gipsafdruk van handjes of voetjes zijn een blijvende herinnering aan je kleintje. Dit is een kraamcadeau tip met een blijvende herinnering van de baby. Een gipsafdruk kan in huis neergezet worden en blijft vaak jarenlang een gekoesterd kraamcadeau.

Een gipsafdruk is ook een persoonlijk kraamcadeau met naam want je kan er de naam en datum op laten zetten. Zo weet je precies wanneer de gipsafdruk genomen is. Jaren later als je kleintje zelf kinderen krijgt is de gipsafdruk nog een leuke herinnering. Je kan de gipsafdruk vergelijken met de nieuwe baby om te kijken of er gelijkenissen zijn.

Een gipsafdruk van de handjes of voetjes is een origineel cadeau om te geven. Je kan vaak zelf op eenvoudige wijze de afdruk maken en cadeau geven. Uiteraard moet je hier wel de kersverse ouders eerst over informeren. Vervolgens krijg je een uniek cadeau om te koesteren.

Herinneringskraamcadeau

Een herinneringskraamcadeau is geen standaard cadeau om te geven aan de kersverse ouders. Het is een herinnering aan de geboorte van hun kindje. Dit is natuurlijk een bijzonder moment. Voor veel ouders wordt dit gezien als de mooiste dag van hun leven.

Een herinneringskraamcadeau is perfect om te geven als je niet ook een setje kleding wilt geven. Een setje kleding is vrij standaard en natuurlijk wil je iets origineels geven. Je wilt graag een kraamcadeau tip die uiteindelijk niet op Marktplaats terecht komt.

Wij hebben de mooiste herinneringen om te geven voor de pasgeboren baby. Hieronder hebben we een aantal tips voor je verzameld. Je kan deze cadeaus met veel liefde geven aan de kersverse ouders. Ze hebben zo een prachtige herinnering aan de geboorte van hun kindje.

Mijlpaalkaarten

De baby mijlpaalkaarten zijn een prachtig cadeau voor de aanstaande ouders. Met deze kaarten kunnen ze maar liefst 40 verschillende momenten vastleggen tijdens hun eerste jaar – van het omrollen tot het zetten van zijn of haar eerste stapjes! Dit is een perfect kraamcadeau geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Alles gebeurt zo snel als baby’s op deze wereld komen: ze leren zitten, kruipen en lopen… Al deze gebeurtenissen zijn ook voor ouders belangrijke momenten. Je wilt ze vastleggen en altijd onthouden hoe groot (of klein) je kind op dat moment was?

Onze houten baby mijlpaalkaarten bevatten 40 mijlpalen (inclusief kruipen). En is het ideale cadeau is voor vrienden of familie die net hun eerste kind hebben gekregen! Of het nu een jongen of een meisje.

Mijlpaalkaarten

De mijlpalen op de kaarten zijn onder andere zitten, eerste keer doorslapen, tandjes doorkomen, eerste keer kruipen en nog veel meer!

Deze mijlpaalkaarten zullen ook een prachtig aandenken zijn voor de latere jaren van uw kind, omdat ze altijd zullen herinneren hoe hun reis door het leven begon.

Serviesset

Een serviesset is een herinneringskraamcadeau speciaal voor de geboorte van een baby. Je kan zelfs kiezen voor een echt zilveren serviesset. In het lemet van de mes en/of vork kan je de naam en datum van het kindje graveren.

Een serviesset is niet alleen een herinneringskraamcadeau, maar ook nog eens een nuttig cadeau. Als de baby later iets ouder is kan de serviesset echt gebruikt worden. De meeste ouders kiezen ervoor om de serviesset in huis neer te zetten. Het is zo een mooi geschenk om ten toon te stellen.

Ben je op zoek naar kraamcadeau tips? Dan kan een serviesset weleens het geschenk zijn waar de ouders echt iets aan hebben. Je hebt zo een origineel, maar vooral nuttig cadeau om te geven.

Op bol.com hebben ze diverse serviessets te koop. Makkelijk, want dan heb je ze de volgende dag al binnen.

Schoentje van het geboortekaartje

Een creatief en vooral origineel kraamcadeau om te geven is een schoentje van het geboortekaartje. Het schoentje wordt gemaakt op basis van het karton van het geboortekaartje. Je hoeft hier eventueel geen geboortekaartje voor op te offeren. Je kan het kaartje ook inscannen en er een schoentje van laten maken.

Het geboortekaartje is natuurlijk een uniek een unieke herinnering aan de geboorte van het kindje. Je kan het geboortekaartje omtoveren tot een herinneringskraamcadeau. Dit cadeau kan je geven zodra je op visite komt na de geboorte van een kindje.

Plakboek

Een plakboek is natuurlijk een leuke herinnering voor de geboorte van een kindje. Bij een kraamcadeau denken we al snel aan de standaard cadeau tips. Maar we vergeten dat een plakboek met leuke herinneringen net zo leuk kan zijn.

Een herinneringskraamcadeau in de vorm van een plakboek is hartstikke leuk en origineel om te geven. In het plakboek kan je alvast de eerste foto’s plakken. In het plakboek is ook ruimte voor andere herinneringen. Bijvoorbeeld van de eerste visite of de navelstreng van de pasgeboren baby.

Een plakboek kan je uiteraard helemaal personaliseren voor de pasgeboren baby. Je kan er bijvoorbeeld de naam op laten zetten. Of mijlpaalkaarten bij aanschaffen om te combineren met de foto’s van de pasgeboren baby.

Fotoalbum

Een fotoalbum als kraamcadeau tip is natuurlijk hartstikke leuk om de kersverse ouders te geven. De kans is groot dat de nieuwe ouders regelmatig hun fotocamera erbij pakken. Ze maken de mooiste foto’s van hun kleintje. Natuurlijk wil je deze ook ergens inplakken bijvoorbeeld in een fotoalbum.

Een herinneringskraamcadeau is natuurlijk veel meer dan enkel een cadeau dat later weer op Marktplaats gezet kan worden. Het is een geschenk waar je jaren later nog steeds van kan genieten. Jaren later pak je dit fotoalbum er weer bij en kan je terugkijken op originele foto’s en momenten.

Mocht je op zoek zijn naar een blijvend cadeau voor de kersverse ouders, dan is een fotoalbum zeker weten een aanrader. Het is voor de meeste ouders een waardevol kraamcadeau om te krijgen.

Origineel kraamcadeau idee

Een origineel kraamcadeau is nog best lastig om te bedenken. Als een baby geboren wordt is het gebruikelijk dat de ouders overladen worden met cadeaus. Het is lastig om met een origineel cadeau op te vallen. Gelukkig hebben wij een aantal kraamcadeau tips voor een origineel cadeau om te geven.

Wil je graag de kersverse ouders gaan verrassen? Dan hebben wij wel een paar ideeën waar niet iedereen mee aan komt zetten. Dit zijn stuk voor stuk originele geschenken voor een newborn baby. Dankzij de snelle levertijd kan je snel een afspraak maken om het wondertje te bekijken.

Weet je de naam van de kleine al? Dan kan je natuurlijk een origineel kraamcadeau bestellen met de naam van het kleintje erop. Je geeft zo een blijvende herinnering voor de kersverse ouders.

Luiertaart

Het eerste jaar zijn de ouders van de baby flink wat geld kwijt aan luiers. Het is dan erg welkom als je niet alle luiers zelf hoeft te betalen. Met een luiertaart heb je de eerste luiers gratis in huis. Daarbij kan de taart als een cadeautje opgemaakt worden. Zo geef je echt een uniek geschenk aan de kleine.

Een professionele luiertaart kan je als origineel kraamcadeau geven. Daarbij is het een handig product waar ook echt gebruik van gemaakt wordt. Er worden luiertaarten gemaakt speciaal voor jongens en meisjes. Uiteraard kan je er ook een persoonlijke touch aan meegeven.

Een luiertaart is natuurlijk een leuke kraamcadeau tip om te geven aan de kersverse ouders. We weten zeker dat er in ieder geval het eerste jaar goed gebruik van gemaakt wordt.

Bestekset

Een bestekset is niet alleen een origineel kraamcadeau, maar ook nog eens handig om te krijgen. Op dit moment maakt de kleine natuurlijk nog niet gebruik van bestek. Maar als je kleintje ouder wordt is een bestekset wel handig om te hebben. Het is dan leuk als je een originele bestekset voor je kleintje hebt.

Een bestekset kan eventueel ook nog gepersonaliseerd worden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een naam en geboortedatum op de set te laten graveren. Je hebt zo ook meteen een herinnering voor de kersverse ouders. De bestekset kan tot deze gebruikt wordt mooi in huis neergezet worden.

Geboorteposter

Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau? Dan is de geboorteposter zeker weten een leuke tip om te geven. Er zijn verschillende soorten geboorteposters die je kan personaliseren. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een poster met de naam en geboortedatum van de baby erop gedrukt. Maar je kan ook een geboorteposter met een tekening van de kleine erop gedrukt.

Een geboorteposter is zeker weten een leuke kraamcadeau tip om te geven, maar ook om te krijgen. De meeste cadeaus krijgen ouders soms zelfs dubbel. Het is dan fijn als je een keer iets nieuws cadeau krijgt. Online zijn er verschillende soorten posters te bestellen en te personaliseren.

De geboorteposter kan eventueel op de babykamer opgehangen worden. De ouders hebben zo een unieke decoratie om in huis op te hangen. We weten zeker dat de ouders enthousiast zullen reageren op dit unieke geschenk.

Fotoshoot

Een fotoshoot is natuurlijke en blijvende herinnering aan de geboorte van een kindje. In het eerste jaar veranderd een baby bijna elke dag. Het is daarom zo fijn om de eerste momenten samen vast te leggen. Een fotoshoot kan een origineel kraamcadeau zijn om te geven.

Een fotoshoot is niet alleen leuk voor de ouders van de pasgeboren baby. De foto’s kunnen ook cadeau gegeven worden aan de nieuwe opa en oma. Zij vinden het vaak heerlijk om een foto van hun kleinkinderen cadeau te krijgen. Zo is dit een kraamcadeau tip waar iedereen iets aan heeft.

Een newborn fotoshoot is wel slim om al voor de geboorte in te plannen. Je kan in overleg met de fotograaf aangeven dat je het cadeau geeft en het nog een verrassing is. Zo kan de fotograaf alvast een plekje vrijhouden om een fotoshoo in te plannen.

Kraamcadeau voor een jongen

Een kraamcadeau voor een jongen mag natuurlijk best een tikkeltje stoer en lief tegelijk zijn. Wij hebben de leukste kraamcadeau tips voor je verzameld. Je kan hier inspiratie op doen voor een uniek cadeau om te geven voor een jongen.

Een kraamcadeau voor een jongen mag natuurlijk een bijzonder geschenk zijn. Een pasgeboren kindje is natuurlijk een klein wondertje. Je wilt eigenlijk iets origineels wat goed bij het kleine jongetje past. Wij hebben de leukste tips voor een uniek cadeau voor je samengesteld.

Eventueel kan je als kraamcadeau voor een jongen zelfs een complete mand met cadeaus samenstellen. In een kraammand kan je verschillende kleine cadeaus stoppen. Elke dag mag de kersverse moeder een cadeautje openmaken. Dit is natuurlijk een leuke kraamcadeau tip om te geven!

Blokkenwagen

Een stoere blokkenwagen wordt in het begin natuurlijk nog niet gebruikt. Maar dit is wel een super leuk kraamcadeau voor een jongen als hij wat ouder is. Een blokkenwagen kan ook nog eens gepersonaliseerd worden. Je kan bijvoorbeeld op de blokkenwagen een naam of tekst zetten.

Een gepersonaliseerd kraamcadeau in de vorm van een blokkenwagen is natuurlijk een geweldig geschenk om te krijgen. De kersverse ouders zullen enthousiast reageren als ze de blokkenwagen cadeau krijgen. Dit is tenminste geen cadeau dat ze al super vaak ontvangen hebben. Zo wordt jouw kraamcadeau pas echt origineel.

Een blokkenwagen kan natuurlijk ook als cadeau gegeven worden zonder personalisatie. Bijvoorbeeld als je de naam nog niet weet en je wel graag een mooie blokkenwagen cadeau wilt geven.

Loopfiets of loopauto

Een loopfiets als kraamcadeau is natuurlijk super leuk om alvast aan een baby te geven. De eerste maanden zal de kleine jongen nog geen gebruik van de fiets maken. Maar tegen de tijd dat de kleine een jaar oud wordt is de kans groot dat de loopauto of loopfiets wel gebruikt gaat worden.

Kraamcadeau voor een jongen

Een kraamcadeau voor een jongen mag natuurlijk wel stoer zijn. Wat dacht je van een stoere loopauto met een naam en/of geboortedatum erop? Dit is natuurlijk super stoer en kan tot de auto gebruikt wordt in de babykamer neergezet worden.

Zoek je nog een leuke kraam cadeau tip? Kijk dan zeker eens naar een loopfiets of loopauto. Dit is een cadeau waar een jongen wel mee uit de voeten weet.

Duplo

Een kraamcadeau voor een jongen hoeft echt niet iets te zijn waar de kleine meteen mee aan de slag kan. De meeste ouders krijgen vaak kraamcadeaus waar ze direct iets aan hebben. Bijvoorbeeld kleertjes of luiers voor de kleine. Maar soms is het ook leuk om iets te geven waar ze later iets aan hebben.

Duplo is natuurlijk een leuk kraamcadeau om te geven aan een jongen. Later kan de kleine hier lekker mee gaan bouwen en verantwoord bezig zijn. Tot die tijd kan de duplo set mooi op de kamer neergezet worden.

Heeft de kleine al een broertje? Dan is het ook leuk om duplo aan de grote broer te geven. De grote broer kan hier alvast mee spelen en later als de baby groot is kan hij er zelf mee aan de slag.

Lego

Lego is natuurlijk een stoer kraamcadeau om te geven. Het is een kraamcadeau voor een jongen waar hij nog niet direct mee aan de slag kan. Maar als de jongen later iets groter is kan hij meteen met de Lego stenen aan de slag.

Als papa een echte Lego fan is dan is het super leuk om de steentjes cadeau te geven. Lego is voor jongens extra leuk om mee te bouwen en knutselen. Lego is ook nog eens goed voor de motorische ontwikkeling van je kind.

Op dit moment kan de kleine natuurlijk nog niet met Lego spelen, maar het is wel een kraamcadeau waar het kindje straks echt iets aan heeft. De kleine groeit vrij snel uit kleding, maar Lego blijft voorlopig nog leuk voor als de kleine groot wordt.

Speelgoed auto

Een speelgoed auto als kraamcadeau voor een jongen is natuurlijk altijd een schattig idee. Je kan eventueel kiezen voor een houten speelgoed auto. De speelgoedauto van hout kan zelfs gegraveerd of beschilderd worden met de naam van de pasgeboren zoon.

Een houten speelgoedauto kan straks door de kleine gebruikt worden om mee te spelen. Op dit moment doet de kleine er nog vrij weinig mee. Maar hier gaat zeker weten verandering in komen als de jongen ouder wordt.

Eem speelgoed auto voor een jongen is zeker weten een leuke kraamcadeau tip om te geven. Het is weer eens iets anders dan de standaard kledingstukken die de kinderen cadeau krijgen.

Kraamcadeau voor een meisje

De kersverse ouders van een dochter wil je natuurlijk graag verrassen met een origineel kraamcadeau voor een meisje. Het uitzoeken van een origineel kraamcadeau is lastiger dan je zou denken. Sommige ouders willen graag roze en glitters terwijl andere ouders een stoer meidencadeau willen.

Gelukkig kan je een kraamcadeau voor een meisje hierop afstemmen. Je kan op zoek gaan naar schattige accessoires voor een meisje, maar ook voor stoere meisjes cadeaus. De leukste kraamcadeaus voor een meisje vindt je online.

Wij hebben een aantal leuke kraamcadeau tips verzameld voor een meisje. Je kan de cadeaus eventueel zelfs personaliseren met een naam of geboortedatum. Zo maak je een kraamcadeau extra persoonlijk.

Poppen

Poppen als kraamcadeau voor een meisje zijn natuurlijk super schattig om te geven. Je krijgt de kans om de kleine meid als eerste een pop cadeau te geven. De eerste pop zal ze nu nog niet gaan gebruiken, maar wel als ze iets ouder wordt.

Kraamcadeau voor een meisje

Er zijn verschillende poppen die je zelfs kan personaliseren als kraamcadeau. Je kan eventueel kiezen voor een zachte knuffelpop. De knuffelpop kan de kleine meid al extra vroeg gaan gebruiken. De pop kan gebruikt worden om lekker mee te spelen.

Poppen zijn natuurlijk één van de meest schattige cadeautjes om te geven aan een klein meisje. Je hebt zo een origineel kraamcadeau waarbij je niet ook met kleding komt aanzetten.

Leuk kraamcadeau

Een leuk kraamcadeau bedenken is lastiger dan je zou denken. Natuurlijk kan je op het internet verschillende kraamcadeau tips vinden. Maar je bent op zoek naar echt een leuk cadeau. Je wilt niet opnieuw kleding geven zoals de meeste kraamvisite al doet. Op onze website kan je inspiratie op doen voor een leuk cadeau.

Ga je binnenkort op kraamvisite? Dan kan je hier inspiratie op doen voor leuke kraamcadeaus. We hebben een breed aanbod met leuke cadeaus om te geven. Onze opvallende kraamcadeau tips zijn zorgvuldig geselecteerd. Je krijgt zo echt de leukste tips voorgeschoteld.

Het blijft natuurlijk altijd lastig om een leuk cadeau te bedenken. Je wilt ook geen kraamcadeau dubbel geven. Gelukkig hebben wij verschillende kraamcadeaus om inspiratie uit op te doen geselecteerd.

Kraammanden

Kraammanden zijn absoluut een leuk kraamcadeau om te geven. Je kan hier meerdere cadeautjes in stoppen om te geven. Eventueel kan je op elk cadeautje een datum zetten. Op deze dag mag het cadeautje pas opengemaakt worden. Tot die tijd blijft het spannend welke cadeautjes je in de kraammand gestopt hebt.

Kraammanden kunnen gevuld worden met kleine cadeautjes. Denk bijvoorbeeld aan een pak luiers, een tut of een klein speeltje voor de kleine. Ondanks dat het om kleine cadeautjes gaat is het elke keer een feestje om de mand verder open te maken.

Kraammanden worden niet alleen gegeven bij de geboorte van een kindje. De manden worden ook regelmatig cadeau gegeven bij een zwangerschapsaankondiging. De zwangere mag elke maand een pakje openmaken. Zo kijkt de zwangere vrouw elke maand weer uit naar het volgende pakje. Het is een leuke manier om zo de maanden af te tellen.

Baby kleding

Een leuk kraamcadeau om te geven is natuurlijk baby kleding. De kleding is altijd leuk om te geven aan de kleine man of meid. Het is natuurlijk super leuk om te shoppen voor baby kleding. Je kan zo een leuk pakje uitzoeken om cadeau te geven.

Als je baby kleding als kraamcadeau gaat geven is het slim om eventueel een maatje groter te bestellen. De meeste kersverse ouders krijgen veel babykleding in kleine maatjes cadeau. In het begin heb je daardoor meer dan genoeg kleertjes. Dankzij de grote maatjes kunnen de ouders wat langer genieten van de gekregen pakjes.

Babykleding is natuurlijk geen origineel kraamcadeau, maar het blijft leuk om te krijgen. Daarbij help je de ouders goed op weg met de aanschaf van babykleding. De eerste maanden groeit de kleine hard. Dankzij extra kleding kunnen ze voorlopig vooruit.

Boekjes

Vanaf een paar maanden kan je een kleintje al gaan voorlezen. Er zijn verschillende boekjes die je eventueel kan voorlezen. Je kan als leuk kraamcadeau natuurlijk ook een boekje uitzoeken om cadeau te geven. Zo kunnen de kersverse ouders hun kleintje straks zelf gaan voorlezen.

Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau? Dan kan je een boekje laten personaliseren. Het is mogelijk om een boekje te bestellen met een naam van een kleintje erin verwerkt. Zo krijg je een origineel verhaal om voor te lezen aan een kindje.

Baby boekjes zijn er in verschillende varianten. Je kan eenvoudig online een boekje uitzoeken die past bij de kleine waar je bij op bezoek gaat. Je hebt zo een origineel en leuk kraamcadeau om te geven.

Gehaakte babydeken

Een gehaakte babydeken is één van de meest schattige kraamcadeaus om te geven. Vooral bij pasgeboren baby’s maak je regelmatig gebruik van een deken. Bijvoorbeeld omdat de pasgeboren baby zichzelf nog niet goed warm kan houden.

Een gehaakte babydeken is natuurlijk een leuk kraamcadeau om te geven. Het is zelfs mogelijk om een custom made gehaakte babydeken cadeau te geven. Deze deken is speciaal gemaakt voor de pasgeboren baby. Soms kunnen er zelfs persoonlijke details ingehaakt worden zoals een naam of geboortedatum.

Ben je op zoek naar een gehaakte babydeken? Dan is het handig om te kijken naar de stijl van de kersverse ouders. Het is natuurlijk superleuk als de gehaakte babykleding volledig in de stijl van het kamertje past.

Houten speelgoed

Houten speelgoed is niet alleen een leuk kraamcadeau, maar ook een leerzaam geschenk om te geven. Jonge kinderen kunnen al vrij snel met houten speelgoed spelen. Ze kunnen hiermee hun motoriek ontwikkelen en in een nieuwe fantasiewereld leven.

Houten speelgoed kan ook nog eens gepersonaliseerd worden. Je kan er bijvoorbeeld een naam en/of geboortedatum opzetten. Het kan hierdoor een origineel geschenk zijn om te geven. Een uniek kraamcadeau waarmee je opvalt als je het langs komt brengen.

Op het internet kom je verschillende soorten houten babyspeelgoed tegen. Je kan zelf kijken welke soorten speelgoed perfect bij de kleine en ouders passen. Je kan bijvoorbeeld speelgoed uitzoeken in dezelfde stijl als de babykamer.

Handig kraamcadeau

Een handig kraamcadeau is niet alleen leuk om te geven, maar ook ideaal om te krijgen. Sommige spulletjes zijn altijd handig om in huis te hebben. De kersverse ouders hebben hier vaak meer aan dan een setje babykleding. Vooral omdat ze dit vaak al van meerdere mensen cadeau krijgen.

Alleen wat is een handig kraamcadeau om te krijgen? Wij hebben een aantal tips voor een kraamcadeau voor je op een rijtje gezet. Zo kan je inspiratie op doen om een kraamcadeau uit te zoeken.

We hebben handige kraamcadeaus voor je verzameld voor zowel jongens als meisjes. Je kan zo heerlijk inspiratie op doen met een ruime keuze uit geschenken. We weten zeker dat hier iets voor je tussen staat.

Knuffel

Een knuffel is een handig kraamcadeau waar zelfs de kleinste baby’s naar uitkijken. Een knuffel kan troost bieden tijdens de spannende momenten in het jonge leventje van je kindje. Er zijn verschillende schattige knuffels die je voor je kindje kan uitzoeken.

Als je binnenkort op kraambezoek gaat kan je eventueel ook een gepersonaliseerde knuffel geven. Bijvoorbeeld een knuffel met een naam of tekst erop. Een knuffel is een kraamcadeau waar je eigenlijk altijd wel mee aan kan komen. Het is weer eens iets anders dan de standaard cadeaus.

Wil je graag een knuffel cadeau geven? Misschien kan je dan een knuffel vinden die past in de stijl van de babykamer. Tot de kleine de knuffel echt gaat gebruiken kan je hem eventueel in het kamertje neerzetten. Zo is een lieve knuffel een schattig stukje decoratie in de babykamer.

Rammelaar

Een rammelaar is een handig kraamcadeau om cadeau te geven aan een pasgeboren baby. Vanaf 3 maanden begint een baby al met het ontdekken van de wereld om zich heen. Een rammelaar kan dan een leuk stukje speelgoed zijn om mee aan de slag te gaan.

In een rammelaar zitten meestal voorwerpen die geluid maken zoals balletjes. Door de rammelaar te bewegen zorgt het voor interactie. Dit is natuurlijk super leuk voor jonge kinderen. De rammelaar is in verschillende kleuren en stijlen verkrijgbaar. Je kan eventueel een leuke rammelaar aanschaffen in de stijl van de babykamer.

Een rammelaar is altijd een handig kraamcadeau voor de ontwikkeling van een jonge baby. De meeste baby’s vinden het geweldig om hiermee te spelen. Zo hebben ze meteen hun eerste speeltje in huis.

Cadeaubon

Als je echt geen flauw idee hebt wat een handig kraamcadeau is om te geven, dan kan je altijd een cadeaubon geven. Met een cadeaubon kunnen de kersverse ouders gewoon zelf een cadeautje uitzoeken. Handig als je geen idee hebt wat ze eventueel nog nodig hebben.

Je kan bijvoorbeeld een cadeaubon geven van een bekende babywinkel. De meeste ouders hebben wel een verlanglijstje met spulletjes die ze nog willen aanschaffen. Met een cadeaubon kunnen ze zelf shoppen voor handige kraamcadeaus die ze echt nodig hebben.

Twijfel je nog waar je het beste een cadeaubon kan bestellen? Informeer gerust eens vrijblijvend waar de jonge ouders regelmatig hun spullen kopen of waar ze hun kinderkamer besteld hebben. Je krijgt zo een idee in welke winkels ze regelmatig komen. Van deze winkel kan je een cadeaubon aanschaffen en als kraamcadeau weggeven.

Kinderwagen

Een kinderwagen behoort helaas tot één van de duurste kraamcadeaus voor je kleintje. Het is wel een investering waar de ouders echt blij van worden. Als opa of oma wil je graag een handig kraamcadeau geven. Mocht je budget het toelaten, dan kan je een kinderwagen cadeau geven.

Handig kraamcadeau

Een kinderwagen is niet alleen een handig kraamcadeau voor de geboorte van de eerste, maar ook bij de tweede kan de wagen opnieuw gebruikt worden. Geef daarom altijd een neutrale kinderwagen en dus geen knal roze wagen voor een dochter. Je weet tenslotte niet of de tweede ook een dochter wordt.

Met een kinderwagen help je de jonge ouders echt op weg. Ze hebben tenslotte een wagen nodig om hun kleintje mee te nemen of even de handen vrij te hebben.

Bijtring

Als de tandjes doorkomen kan een bijtring helpen om de eerste pijn te verzachten. Een bijtring is dan ook een handig kraamcadeau om te krijgen. Je kan eventueel een bijtring uitkiezen die in de koelkast of vriezer past. Zo kan je de bijtring iets koelen om het tandvlees te verzachten.

Bijtringen zijn er in allerlei soorten en maten. Je kan altijd een leuke bijtring uitzoeken om cadeau te geven. Het is een klein cadeautje om te geven, maar het is wel heel nuttig om te krijgen. De kleine zal hier straks veel plezier aan beleven.

Sommige bijtringen kunnen tegelijk ook als rammelaar gebruikt worden. Als de baby nog geen behoefte heeft om te kauwen kan je kindje ermee spelen. De meeste kinderen vinden het super interessant om met de bijtring te spelen.

Schoentjes

Schoentjes zijn uiteraard een handig kraamcadeau om te geven. In het begin gebruikt de baby natuurlijk alleen schoentjes om de voetjes warm te houden. Maar als de kleine z’n eerste stapjes gaat zetten zijn schoentjes fijn om te dragen.

Natuurlijk kan je als eerste schoentjes ook stoere sneakers geven. Bijvoorbeeld een paar Nike schoenen of Adidas. Dit is natuurlijk een stoer kraamcadeau om te geven. De eerste schoentjes worden door de meeste ouders gekoesterd en bewaard.

Schoentjes zijn natuurlijk leuk om te geven aan de kersverse ouders. Nieuwe sneakers worden vaak gegeven als kraamcadeau voor een jongen. Deze zijn natuurlijk super stoer om cadeau te geven.

Babynestje

Een babynestje is een handig kraamcadeau waar de jonge ouders veel gebruik van gaan maken. Je kan hier je baby inleggen in de box, wieg, ledikant of op de grond. Het babynestje is eigenlijk een soort mini mandje waar je kindje rustig in kan liggen. Het is een leuk alternatief voor een boxkleed.

Het babynestje is een kraamcadeau dat is overgewaaid uit Scandinavië. In Scandinavië wordt het babynestje gebruikt als knus plekje om je kindje in te leggen. Als de kersverse ouders het babynestje ontdekt hebben willen ze niets anders meer.

Het babynestjes geeft de baby een veilig en geborgen gevoel net zoals in de baarmoeder. Het nestje kan gebruikt worden tot een kleintje de leeftijd van 6 maanden bereikt heeft. Het nestje is ideaal voor een klein dutje voor je kleintje.

Muziekdoosje

Een muziekdoosje is de perfecte manier om je kleintje in slaap te sussen. Het is ook nog eens een handig kraamcadeau om te geven. Urenlang kan je kleintje naar het rustgevende geluid uit het muziekdoosje luisteren. Zo valt je kleintje straks heerlijk in slaap.

Als je op zoek bent naar een handig kraamcadeau om te geven, dan is een muziekdoosje zeker weten leuk om te geven. De meeste kleintjes vinden het heerlijk om naar het muziekje uit het doosje te luisteren.

Er zijn ook handige muziekdoosjes in de vorm van een knuffeltje. Je kan ze eventueel direct aan de box hangen. Zo heeft de kleine ook nog een muziekdoosje in de buurt van de box.

Meegroeistoel

Een handig kraamcadeau om te geven is de meegroeistoel. De kinderstoel kan al vrij snel gebruikt worden door jonge baby’s en kinderen. Met een speciaal veiligheidsharnas maak je kleintje vast. Je kan de stoel eenvoudig instellen op het moment dat je kindje begint te groeien.

Een meegroeistoel wordt soms niet direct door de kersverse ouders zelf aangeschaft. De eerste maanden maak je tenslotte nog niet gebruik van de stoel. Informeer gerust eens of de ouders al een meegroeistoel in huis hebben. Als de ouders nog geen stoel in huis hebben kan je een meegroeistoel cadeau geven.

De meegroeistoel is altijd een handig kraamcadeau om te krijgen. De ouders zullen dan ook blij zijn als ze de stoel al cadeau gekregen hebben.

Fietsstoel

Een fietsstoel is natuurlijk een handig kraamcadeau om aan jonge ouders te geven. Er komt een moment dat de kleine mee op de fiets mag. Dit is leuk voor de kleine, maar ook handig voor ouders zonder auto. Met een speciale fietsstoel kan de kleine veilig op de fiets vervoerd worden.

Een fietsstoel is misschien nog geen accessoire die de kersverse ouders direct aangeschaft hebben. De stoel wordt meestal pas op latere leeftijd gebruikt. Het kan een leuke cadeautip zijn om aan de jonge ouders te geven. Ze hebben de stoel zo alvast in huis op het moment dat ze gaan fietsen.

Met een fietsstoel zorg je ervoor dat de kleine goed vastzit. Het is misschien wel één van de meest handige kraamcadeaus om te krijgen. Vooral als de ouders regelmatig met de fiets op pad gaan.

Speelkleed

Een speelkleed is een heerlijke plek waar een baby kan spelen en rollen. Speelkleden kunnen de vaardigheden van de kleintjes stimuleren. Bijvoorbeeld door ze meer de ruimte te geven om te bewegen of spelen.

Als je op zoek bent naar een handig kraamcadeau om te geven, dan is een speelkleed zeker weten een aanrader. De meeste kinderen vinden het heerlijk om hierop te spelen en actief mee aan de slag te gaan.

Hebben de ouders nog geen speelkleed? Dan is het leuk om zo’n kleed cadeau te geven. Sommige kleden zijn zelfs voorzien van leuke speeltjes waar de kinderen naar kunnen grijpen. Dit helpt weer bij de ontwikkeling van de jonge baby.

Maxi cosi

Een Maxi cosi is natuurlijk één van de belangrijkste accessoires die de ouders aanschaffen. De meeste ouders hebben al een Maxi cosi aangeschaft voor de kleine geboren is. Hiermee kunnen ze straks veilig de kleine ophalen in ziekenhuis.

Wil je graag een maxi cosi als kraamcadeau geven? Overleg dan even met de ouders dat jullie dit graag cadeau willen geven. Een Maxi cosi is absoluut een handig kraamcadeau, maar je wil deze natuurlijk niet dubbel cadeau geven.

Met een nieuwe Maxi Cosi kunnen de ouders in ieder geval veilig hun kleintje gaan vervoeren. De ergonomische stoel kan al direct vanaf de geboorte van de kleine gebruikt worden.

Nuttig kraamcadeau

Een nuttig kraamcadeau is altijd leuker om te geven, dan een cadeau dat de ouders zo weer weg doen. Een persoonlijk kraamcadeau is leuk, maar wordt het ook echt gebruikt? Soms hebben de kersverse ouders veel meer aan een nuttig kraamcadeau.

Er zijn verschillende nuttige cadeaus waar je uit kan kiezen om te geven. Als je op zoek bent naar inspiratie helpen wij je graag op weg. De meeste nuttige cadeaus zijn misschien minder origineel dan de kraamcadeau tips van hierboven. Maar ze worden wel veelvuldig gebruikt door de kersverse ouders.

Als je op zoek bent naar een nuttig kraamcadeau, dan hebben wij een overzicht met de leukste geschenken om te geven. Je hebt zo leuke cadeaus waar je de kersverse ouders echt blij mee kan maken.

Romper

Een romper is absoluut een nuttig kraamcadeau om te geven. De romper wordt elke dag opnieuw gebruikt en beland regelmatig in de was. Het is voor de kersverse ouders altijd handig om een paar rompertjes reserve te hebben.

Als je op kraamvisite gaat is het hartstikke leuk om een romper te geven. Je kan eventueel ook een paar grote maten rompers cadeau geven. De grote maten hebben als voordeel dat de ouders er nog een paar reserve hebben bij een groei speurt.

Als je op kraamvisite gaat kan je zelfs een gepersonaliseerde romper cadeau geven. Je kan bijvoorbeeld een romper bedrukken met een tekst of de naam van de baby. Zo maak je van een standaard romper een origineel kraamcadeau.

Verzorgingsproducten

Verzorgingsproducten voor de baby kan je natuurlijk niet meer dan genoeg hebben. Als je op kraamvisite gaat wil je graag een nuttig kraamcadeau geven. Een cadeau waar de ouders echt gebruik van gaan maken. Natuurlijk kunnen verzorgingsproducten dan handig zijn om cadeau te geven.

Met verzorgingsproducten kan je denken aan babyshampoo, olie, zalfjes etc. Je kan een compleet kraampakket samenstellen waar je de babyspulletjes in doet. De producten zijn allemaal uniek en nuttig om te gebruiken.

Sommige verzorgingsproducten kan je zelfs personaliseren met bijvoorbeeld de naam van het kleintje erop gedrukt. Zo krijg je niet alleen een nuttig cadeau om te geven, maar ook een attent en persoonlijk geschenk.

Luiers

Luiers zijn absoluut een nuttig kraamcadeau om cadeau te krijgen. Het eerste jaar gaan er al snel duizend luiers doorheen. De kosten voor nieuwe luiers kunnen hoog oplopen. Je helpt de kersverse ouders pas echt op weg door nieuwe luiers aan te schaffen.

Een pak luiers helpt de ouders natuurlijk op weg. Maar je kan ze ook een abonnement op luiers cadeau geven. Zo hoeven de ouders niet meer naar de luiers om te kijken. Elke maand worden de luiers netjes thuisbezorgd.

Luiers zijn absoluut een perfect kraamcadeau. Je kan er eventueel nog een leuk cadeau van maken door zelf een luiertaart te maken. Je kan hier mooi een pak luiers in verwerken en cadeau geven.

Flesje

Een flesje is natuurlijk handig voor de ouders te hebben. De meeste ouders hebben meerdere flesjes in verschillende maten. Het is soms even zoeken welk flesje het beste bij hun kleintje werkt. Uiteraard kan je ook een luxe flesje cadeau geven. Het is een nuttig kraamcadeau waar de ouders veel aan hebben.

Een flesje als kraamcadeau kan je eventueel ook nog personaliseren. Dit is leuk als je er toch een uniek kraamcadeau van wilt maken. Je kan bijvoorbeeld de naam van de kleine als een soort sticker op het flesje laten zetten.

Een flesje is zeker weten een handig kraamcadeau om te geven. Online kan je uit verschillende flesjes kiezen om cadeau te geven. Kies gerust een leuk flesje die bij de kleine past.

Draagzak

De draagzak wordt steeds vaker door ouders gebruikt. Het is een handige manier om je kleintje mee te nemen en even je handen vrij te houden. Je hoeft zo niet direct een complete kinderwagen mee te nemen. Een draagzak is ook nog eens een nuttig kraamcadeau om cadeau te geven.

Als de ouders nog geen draagzak hebben kan deze handig zijn om cadeau te doen. Ze kunnen zo zelf ervaren dat zo’n draagzak best handig is om te gebruiken. De meeste baby’s vinden het ook nog eens prettig om erin te zitten. Het geeft ze hetzelfde geborgen gevoel als in de buik bij mama.

Met een ergonomische draagzak is het ook voor de ouders prettig om de kleine te dragen. Het is ook voor papa fijn om even de kleine te dragen. Kortom een leuk nuttig cadeau om te krijgen.

Slaapzak

Een slaapzak wordt regelmatig voor baby’s gebruikt. Vooral in het begin is het fijn om een slaapzak als alternatief voor een laken te gebruiken. Je kan zo je kleintje veilig toedekken en laten slapen. Een slaapzak kan daardoor een heel nuttig kraamcadeau zijn om te geven.

Het kan wel slim zijn om even te informeren of de ouders niet al een slaapzak in huis hebben. Het is een kraamcadeau die ze misschien al lang in huis hebben. Het kan ook dat ze een slaapzak in een kleine maat in huis hebben. Je kan dan eventueel een grote maat cadeau geven. Zo groeit de kleine er vanzelf in.

Een slaapzak is zeker weten een nuttig kraamcadeau om aan de kleine te geven. De ouders zullen hier nog lang een hoop plezier aan beleven. Er zijn verschillende hippe slaapzakken om uit te kiezen.

Slabbetjes

Slabbetjes voor je kleintje kan je natuurlijk echt nooit genoeg hebben. Als je op zoek bent naar een nuttig kraamcadeau om te geven, dan is een slabbetje perfect. Je kan een slabbetje in verschillende kleuren en stijlen cadeau geven.

Er zijn ook slabbetjes die je kan personaliseren met een eigen opdruk of print. Zo maak je er ook nog eens een origineel kraamcadeau van om te geven. Tussen onze kraamcadeau tips mag een slabbetje zeker weten niet ontbreken.

Slabbetjes zijn een kleinigheidje, maar eigenlijk altijd een geslaagd geschenk om te geven. Met een origineel slabbetje zorg je ervoor dat het eten echt een feestje wordt.

Speen

Een speen of fopspeen kan een nuttig kraamcadeau zijn om te geven. Als de baby nog te vroeg is voor de voeding kan je dit rekken met een speen. De fopspeen wordt gebruikt om je hongerige baby wat geborgenheid te geven.

De spenen hebben een leeftijdsindicatie waardoor je voor de juiste leeftijd een fopspeen kan uitzoeken. Als je een kraampakket gaat samenstellen kan je er eventueel een speen in doen.  Dit maakt het pakket natuurlijk helemaal compleet om te geven.

Badspullen

Elke dag gaat een baby in bad. Dit is vaak een klein wellnessmoment voor je baby. Het is dan heerlijk om de kleine te verwennen met badspullen. Hierbij kan je denken aan verzorgingsproducten voor in het water, maar ook speelgoed om lekker mee te gaan spelen.

Badspullen zijn een nuttig kraamcadeau om aan de kleine te geven. Er zijn verschillende badspullen die je voor de kleine kan aanschaffen. Ze zijn handig om dagelijks te gebruiken. Op het moment dat de kleine in bad gaat kan je de spullen direct gebruiken.

De badspullen kan je eventueel toevoegen aan een kraampakket dat je voor de kersverse ouders samenstelt. In het pakket kunnen jullie verschillende spullen toevoegen om cadeau te geven. Je hebt zo een leuk cadeau om te geven tijdens het kraambezoek.

Hydrofiele doeken

Hydrofiele doeken kan je als kersverse ouders eigenlijk nooit genoeg hebben. De hydrofiele doeken worden voor verschillende toepassingen gebruikt. Vroeger werd de doek vooral als luier gebruikt. Het is een zachte doek dat veel water kan opnemen. Hierdoor kan je de doek ook gebruiken na het badderen of als hoofdkussen voor je kleintje.

De hydrofiele doeken vervang je bijna elke dag een paar keer. Hierdoor is het een nuttig kraamcadeau om te geven aan de jonge ouders. Ze kunnen altijd wel een paar reserve hydrofiele doeken in huis hebben.

De hydrofiele doeken kunnen natuurlijk onderdeel zijn van een kraampakket dat je cadeau geeft aan de kersverse ouders. Je geeft zo een nuttig kraamcadeau waar de ouders echt iets aan hebben.

Spuugdoeken

Bij elke voeding maak je natuurlijk gebruik van spuugdoeken. De spuugdoeken zijn praktisch in gebruik en kan je na afloop eenvoudig wassen. Als je kleintje een ongelukje heeft hoef je dankzij het spuugdoekje niet direct de outfit te vervangen.

Spuugdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende leuke designs en kleuren. Je kan verschillende spuugdoekjes als een pakketje cadeau geven. Dit is natuurlijk handig om te geven en ook nog eens leuk om te krijgen. Als kersverse ouders kan je spuugdoeken eigenlijk nooit genoeg hebben.

Kinderbijbel

Een kinderbijbel is een belangrijk onderdeel van de opvoeding van de kleine. De kleine kan hieruit voorgelezen worden en dit schept meteen een unieke band.

De kinderbijbel brengt verhalen uit de bijbel op een kinderlijke wijze zodat de jongste direct leren waar het daadwerkelijk om draait hier op aarde.

Kraamcadeau voor de moeder

Natuurlijk mag de moeder bij een kraamcadeau niet vergeten worden. Vaak nemen we een mooi cadeau mee voor de kleine, maar de moeder heeft natuurlijk een topprestatie geleverd. Een kraamcadeau voor de moeder kan een lief gebaar zijn om te geven.

De kersverse moeder mag natuurlijk verwend worden met een origineel kraamcadeau voor de moeder. De ouders kan je eventueel samen even in de watten leggen met een leuk geschenk voor beide. We hebben verschillende originele ideeën verzameld om aan de kersverse moeder cadeau te geven.

Natuurlijk kan je dit kraamcadeau meenemen als je een cadeautje voor de kleine meebrengt. Zo heeft de moeder niet alleen een leuk cadeau voor de kleine, maar ook voor zichzelf. Het is zeker weten attent om iets leuks voor de moeder mee te nemen.

Dinerbon

Een dinerbon is natuurlijk een leuk kraamcadeau voor de moeder. Niet alleen de moeder kan van dit cadeau genieten, maar ook de kersverse vader. Samen kunnen ze even een keetje samen genieten zonder zich druk te maken over de baby.

Eventueel kan je natuurlijk aanbieden om op de kinderen te passen als de ouders de dinerbon gaan verzilveren. Ze kunnen zo echt even een avond samen doorbrengen. Het is namelijk belangrijk om ook aan de relatie tussen de ouders te werken.

Een dinerbon doet het eigenlijk altijd goed ongeacht de gelegenheid waar je deze voor cadeau geeft. Je kan de bon gerust in een kraammand stoppen naast de cadeautjes voor de pasgeboren baby.

Chocolade voor de moeder

Chocolade voor de moeder is stiekem natuurlijk wel een guilty pleassure. De kersverse moeder vindt het heerlijk om met chocolade in de watten gelegd te worden. Als kraamcadeau tip doet chocolade het natuurlijk altijd goed.

Het is natuurlijk een lief gebaar om de kersverse moeder ook een eigen kraamcadeau te geven. Dit hoeft echt niet een heel duur cadeau te zijn. Gewoon een kleinigheidje voor de top prestatie die ze geleverd heeft. Chocolade voor de moeder is hier natuurlijk een origineel cadeau voor.

Chocolade voor de moeder is zeker weten een kraamcadeau tip die je niet mag vergeten. We kunnen ons goed voorstellen dat je hier de kersverse moeder echt mee kan verrassen. Een stuk chocolade is zeker weten een leuk geschenk om te geven.

Veelgestelde vragen

Wat is een origineel kraamcadeau?

Er zijn een paar verschillende soorten originele kraamcadeaus die speciaal zijn voor nieuwe ouders. Een luiertaart, bijvoorbeeld, is een geweldige manier om de nieuwe aankomst te vieren. Je kunt ook een mooi bestek laten maken of een geboorteposter. Een ander idee is om een professionele fotoshoot te laten maken. Dit kan iets zijn waar de aanstaande ouders echt van zullen genieten. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat het uit je hart komt!

Wat geef je bij babybezoek?

Er zijn veel attente geschenken die u aan een nieuwe moeder en baby kunt geven tijdens het kraambezoek. Een kraamcadeau wordt altijd gewaardeerd, vooral als het iets praktisch is dat de nieuwe moeder kan gebruiken. Benodigdheden voor pasgeborenen, zoals luiers, doekjes en kleding, zijn altijd welkom, net als spullen voor de babykamer. Als je op zoek bent naar iets extra speciaals, overweeg dan een pasgeboren fotografiepakket of een op maat gemaakt babydekentje.

Wat is het beste kraamcadeau?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want het beste kraamcadeau zal variëren aan de voorkeuren en behoeften van de net bevallen moeder. Een aantal algemene ideeën die een goed cadeau voor nieuwe moeders kunnen zijn, bijvoorbeeld een kledingpakje, een luiertaart, een naamtreintje of spaarpot met naam, een Fotoshoot of een kraammand.

Wat is leuk om als kraamcadeau te vragen?

Er zijn heel veel verschillende leuke kraamcadeaus die je kunt vragen. Zo kun je ervoor kiezen om een persoonlijk kraamcadeau te vragen zoals een geboortestoeltje met het geboortekaartje erop. Maar wat dacht je van handige kraamcadeaus? Denk hierbij aan spullen die je altijd nodig hebt zoals een fietsstoeltje of een Maxi cosi.

Verkrijgbaar bij

bol.com
blokker.nl

Verkrijgbaar bij

bol.com
blokker.nl
Deel dit bericht:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.